Ікра червона кижуча 500 грам
Кижуч належить до сімейства лососевих, посідаючи в ньому не останнє місце, адже вирізняється зі своїх побратимів вищими смаковими якостями і є справжнім джерелом корисних для людського організму елементів, що містяться в ній.
Як і більшість лососевих, кижуч цінується не тільки за своє калорійне червоне м'ясо, а й за ікру.
Ікра кижуча має маленькі ікринки, діаметр зерен - до 4 мм. За зовнішнім виглядом таку ікру можна відрізнити завдяки характерному забарвленню, воно від бордового відтінку до коричневого. Смакові якості делікатесу нагадують відтінки смаку ікри нерки. Щоправда, ікра кижуча має невелику гіркуватість, відсутню в ікрі інших видів лососевих. Зате вона набагато поживніша і корисніша, ніж ікра тієї ж кети, чавичі або горбуші. Ікра кижуча менш калорійна, що робить її особливо затребуваною в раціоні людей, які дотримуються певних дієт.
- Ціна: 3 000 ₴