Ікра червона кижуча нерест 2021 рік, упаковка 250 грам.
Червона ікра кижуча - комора вітамінів, незамінний елемент дитячого та дієтичного харчування, поживна, хоча засвоюється організмом протягом години.
У червоній ікрі кижуча міститься близько 30% високоцінних білків і понад 10% легкозасвоюваних жирів (зокрема, надзвичайно корисні омега-3 поліненасичені жирні кислоти). Також в ікрі присутні лецитин, вітаміни А, Е, D і група В, фосфор, залізо, калій і кальцій, натрій, магній, цинк, сірка, кремній, марганець.
Ікра кижуча корисна для клітин шкіри, волосся, нігтів, очей; нормалізації кров'яного тиску; підвищення гемоглобіну та імунітету; поліпшення розумової діяльності; зниження ймовірності серцево-судинних захворювань; зменшення ризику онкологічних захворювань; загалом - для запобігання передчасному старінню організму.
Кижуч - це лосось, популяція якого набагато менша за чисельність горбуші. Завдяки білому кольору луски, він отримав назви "срібний лосось" і "біла риба". Однак на час нересту самки і самці забарвлюються в малиновий колір. При цьому одна самка може принести до одного кілограма ікри. Одним із його основних місць проживання в Росії є узбережжя Камчатки, що дає змогу вести там промисловий вилов. Середній лосось досягає 60-70 см завдовжки, а його вага коливається від трьох до трьох з половиною кілограмів. На нерест кижуч ходить з кінця червня по грудень, і за часом, коли здійснюється лов, його поділяють на літній (вересень-жовтень), осінній (листопад) і зимовий (грудень).
Основні | |
---|---|
Виробник | Є icicle Seafoods |
Країна виробник | США |
Ґатунок | Вищий |
Класифікація | Зерниста |
Види червоної ікри | Ікра кижуча |
Вага | 0.25 кг |
Термін придатності | 12 міс |
Склад | ікра сіль |
- Ціна: 1 500 ₴