Балик осетра холодного копчення 0,8-1 кг
Здавна балик вважається делікатесним продуктом, смакові якості якого високо цінуються людиною. Для балів притаманний специфічний запах, оригінальний смак і ніжна консистенція. Балик осетровий в'ялений вирізняється особливим смаком.
Традиційний балик містить приблизно 20% білків, стільки ж відсотків жирів і 45-55% вологи. З мікроелементів у балику міститься нікель, молібден, фтор, хром і цинк. З вітамінів до складу осетрового баліка входить вітамін РР.
Балик осетровий млявий використовується для приготування бутербродів, а також як холодна закуска. Він здатний прикрасити будь-який святковий стіл, а звичайному столу надати урочистості та значущості.
Термін зберігання балика в холодильнику не має перевищувати тижні для цілого шматка та трьох днів для відрізаного скибочка. Тому не треба купувати балет заздалегідь, краще зробити це напередодні свята, а нарізкою тренуватися безпосередньо на день свята перед поданням.
- Ціна: 950 ₴/кг