Червона риба кіжуч свіжо-морожена стейк
Кижуч належить до родини лососевих, займаючи в ньому не останнє місце, тому що відрізняється від своїх побратимів вищими смаковими якостями та є справжнім джерелом корисних для людського організму елементів, що містяться в ній.
Кижуч - одна з найкращих у гастрономічному сенсі риб. Вона володіє ніжним низькокалорійним м'ясом з малою кількістю кісток, що дає змогу приготувати з неї величезну кількість страв - від простого смаження до вишуканого суші та рибних делікатесів. Завдяки тому, що в 100 грамах кижуча міститься всього лише 140 кілокалорій, м'ясо цієї риби рекомендують додавати в меню діабетикам і людям, які страждають від надлишку зайвої ваги.
Регулярне вживання в їжу м'яса риби кижуч сприяє зміцненню зубів і кісток, підвищує рівень гемоглобіну в крові, знижує ризик серцево-судинних захворювань, зміцнює загальний імунітет і покращує нервову систему. Шкоди організму від кижуча немає ніякої. Хіба що їсти її протипоказано людям з непереносимістю морепродуктів і риби, а також людям із захворюваннями печінки та шлунка.
- Ціна: 650 ₴