Червона риба чавича стей у вакуумному пакованні
Червона риба чавича, стейк.
Королівський лосось вважається найкращим. У нього соковита ароматна шкіра та яскравий колір. Він є найбільшим із п'яти різновидів тихоокеанського лосося.
Гурмани стверджують, що виріс у диких умовах (на свободі) лосось вирізняється насиченішим смаком, ніж лосось із ферми. Приготувати Чавич можна засолив, засушивши, використовуючи духовку, додати в салати, зварити безліч супів або подати як нарізування.
М'ясо чавичі яскравого червоного кольору. Відсоток жирності становить 11%-13%. За смаковими якостями схожий на м'ясо семги, але вирізняється низьким рівнем жирності. Якість м'яса набагато вища, ніж у багатьох інших лососевих. Популярною є малосольна чавича, яку вживають як у салатах, так і як закуску.
Найкорисніші в рибній продукції є докозагексанова й ейкозапентанова кислоти, які знижують ризик розвитку стенокардії, сприяють захисту судин від атеросклерозу. Покращують діяльність мозку, знижують ризик інсультів і інфарктів, не дають розвиватися старечому слабоумству та депресії.
- Ціна: 550 ₴/кг