Червона риба чавича свіжо-морозиво витрачена без голови та шокової заморожування
Червона риба чавича сімейства лососевих, риба свіжо-морожена без голови, шокового заморожування.
Королівський лосось вважається найкращим. У нього соковита ароматна шкіра та яскравий колір. Він є найбільшим із п'яти різновидів тихоокеанського лосося.
Гурмани стверджують, що вирісивши у диких умовах (на свободі) лосось вирізняється насиченішим смаком, ніж лосось із ферми. Приготувати Чавич можна засоливши, засушивши, використовуючи духовку, додати в салати, зварити безліч супів або подати як нарізування.
М'ясо чавича яскравого червоного кольору. Відсоток жирності становить 11%-13%. За смаковими якостями схожий на м'ясо сьомги, але вирізняється низьким рівнем жирності. Якість м'яса набагато вища, ніж у багатьох інших лососевих. Популярною є малосольна чавича, яку вживають як у салатах, так і як закуску.
Найкориснішими в рибній продукції є докозагексанова й ейкозапентанова кислоти, які знижують ризик розвитку стенокардії, сприяють захисту судин від атереросклерозу. Покращують діяльність мозку, знижують ризик інсультів і інфарктів, не дають розвиватися слабоумству та депресії.
- Ціна: 450 ₴/кг