Поласувати делікатесами любить кожен гурман. Королівський краб — цінний продукт, який допомагає покращити здоров'я в разі немовляти та має ніжний незабутній смак. Готується він дуже просто — перша фаланга відварюється в злегка солоній воді.
Дієтичне м'ясо океанічного членистого, підходить для прихильників правильного харчування, а також більшості груп вегетаріанства.
Чим корисний краб
Унікальні смакові якості королівського краб незаперечно. Цінність продукту додає вмісту різноманітних вітамінів і мікроелементів.
Всі корисні якості зберігаються під час заморожування перших фаланг відразу після вилову.
М'ясо першої фаланги використовують для приготування:
-
суші та ролів;
-
салатів;
-
супів;
-
пасти та іншого.
Під час приготування делікатесу кухаря не рекомендують використовувати прянощі. Трави часто спотворюють тонкий злегка солодкуватий аромат і смак краба.
Крабове м'ясо буде чудовим частуванням на святковому столі. Меню рибних ресторанів обов'язково пропонують спробувати 1-2 страви з цим цінним продуктом.
Замовляйте натуральну продукцію на нашому сайті, насолоджуйтеся приємним смаком морепродуктів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | США |
Тип | Краби камчатські |
Вид продукції | Заморожені |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 1 кг |
Термін придатності | 12 міс |
- Ціна: 6 000 ₴