Прихильникам вишуканого смаку морських продуктів обов'язково варто спробувати тунець стейк саку. В Азії цю рибу цінують за корисні властивості, особливий смак тунця та високий вміст білка. Багато хто вважає, що смак цієї риби схожий на молоду телятину. Вживання тунця подарує не тільки насолоду від смаку, але й наповнить організм корисними вітамінами, макро-імікроелементами.
Особливості тунця стейка саку
Тунець стейк саку має незвичайну структуру — щільну та шаристій, тому під час приготування цього морепродукту потрібно бути уважним. Філе тунця можна вживати навіть тим, хто дотримується дієти.
Процес приготування не займає багато часу та не вимагає особливих зусиль:
-
запіч у духовці або на грилі без попереднього маринування (достатньо лист змастити олією і посолити на смак рибу);
-
приготувати в пароварці або аерокрилі.
Зі спецій варто звернути увагу на лавровий лист і чорний перець. Важливо не перетримати рибу, оскільки вона стане твердою й жорсткою, втратить вишуканий смак. Не рекомендується повторно заморожувати тунець. Якщо після відкриття паковання риба була не повністю використана, то варто зберігати її в холодильник не довше за два дні.
- Ціна: 630 ₴/кг