Філе форелі свіжо-морозиво, розмір 1,5-2 кілограма.
Форель здавна вважається дуже корисною рибою, а її м'ясо цінувалося й цінується за вишуканий смак.
Форель належить до загону лососеподібних, сімейства лососевих. Її тіло подовжене, трохи стиснуте з боків, покрите дрібною лускою. Чудовою особливістю цієї риби є те, що вона приймає забарвлення тієї ділянки, на якій мешкає.
Форель населяє річки, річки, струмки, особливо любить гірські, з прохолодною водою. Вона добре почувається у воді, збагаченій киснем, швидкій, з достатньою кількістю укриттів. Віддаєте перевагу твердому дно, кам'янистому або галячному. Колір м'яса форелі буває різним: білий, жовтуватий, рожевий. Цілком ймовірно, що він залежить від живлення риби. М'ясо форелі містить багато вітамінів (А, D, B12) і незамінних амінокислот. Ця риба досить жирна, тому особливо смачної виходить
Форель, семга сприяє зниженню рівня холестерину в організмі людини, допомагає роботі головного мозку, зміцнює нерви та артерії, рекомендується у разі серцевих хвороб, особливо в разі ішемічної, а також у разі хвороби Альцгеймера. А вітамін B6, що міститься в семзі, вкрай необхідний для жіночого здоров'я: він істотно покращує стан під час ПМС, вагітності та менопаузи. А ще він запобігає деякій формі раку та стимулює обмін речовин. Чоловікам, які регулярно вживають семгу, легше розв'язати проблему безпліддя, завдяки селену (селен збільшує рухливість сперматозоїдів). Крім того, селен є потужним антиоксидантом і захищає від дії вільних радикалів, сповільнюючи процеси старіння. Завдяки високому вмісту вітамінів і мікроелементів (як-от В1, В2, В6, В12, PP, А, Е, D, селена, магнезія, фосфору та фолієвої кислоти) сенга стимулює кровоутворення, запобігає утворенню тромбів, активує процеси обміну речовин, сприятливо впливає на функції печінки, нервової, травної та імунної систем
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Норвегія |
Ціна за 1 кг | 485 |
- Ціна: 485 ₴/кг