Риба тунець стейк свіжо-морожений
Тунець здобув широку популярність завдяки своєму неповторному смаку і високій поживній цінності Французи називають місцевий тунець "морською телятиною" не тільки за незвичайний смак, а й за його колір. Тунець містить безліч мінералів, вітамінів, практично всі незамінні амінокислоти і потрібні органу Омега 3 жирні кислоти.
Тунець жовтоперий (Thunnus Albacares) належить до загону окунеподібних і перебуває в найближчій спорідненості зі скумбріями, становлячи з ними одне сімейство. На відміну від своїх дрібнорозмірних родичів, тунці досягають набагато більшої величини - 2-5 м завдовжки залежно від виду Маса однієї особини при цьому в середньому сягає 200 кг, а представники інших видів тунців можуть важити вдвічі більше. Швидкість, якої досягають тунці під час плавання (близько 70 км/год), сприяє збагаченню кро киснем, що й зумовлює колір місала, а також його корисність.
Тунець зустрічається в тропічних і помірних водах усіх океанів світу, крім Середземного моря. Дорослі особини гункція віддають перевагу одиночному плаванню, а молоді збиваються тримаються близько до поверхні води.
Тунець здобув широку популярність завдяки своєму неповторному смаку і високій поживній цінності Французи називають місцевий тунець "морською телятиною" не тільки за незвичайний смак, а й за його колір. Тунець містить безліч мінералів, вітамінів, практично всі незамінні амінокислоти і потрібні органу Омега 3 жирні кислоти.
Тунець жовтоперий (Thunnus Albacares) належить до загону окунеподібних і перебуває в найближчій спорідненості зі скумбріями, становлячи з ними одне сімейство. На відміну від своїх дрібнорозмірних родичів, тунці досягають набагато більшої величини - 2-5 м завдовжки залежно від виду Маса однієї особини при цьому в середньому сягає 200 кг, а представники інших видів тунців можуть важити вдвічі більше. Швидкість, якої досягають тунці під час плавання (близько 70 км/год), сприяє збагаченню кро киснем, що й зумовлює колір місала, а також його корисність.
Тунець зустрічається в тропічних і помірних водах усіх океанів світу, крім Середземного моря. Дорослі особини гункція віддають перевагу одиночному плаванню, а молоді збиваються тримаються близько до поверхні води.
Найбільш популярний тунець у стравах східної кухні. Сире м'ясо тунців великих розмірів використовують для приготування суші. М'ясо дрібнішої риби йде на промислову переробку, копчення і консервацію.
Вітаміни, амінокислоти омега-3, жирні кислоти, мікро- і макроелементи, що містяться в тунці, роблять м'ясо цієї риби без малого цілющим, корисним для вікових груп споживачів. Завдяки високому відсотку білка тунець може легко заповнити добову потребу людини за білковим показником. Крім того, вчені довели позитивний ефект від регулярного вживання тунця на тканини мозку і нервової системи, серцево-судинної системи, очей.Найбільш популярний тунець у стравах східної кухні. Сире м'ясо тунців великих розмірів використовують для приготування суші. М'ясо дрібнішої риби йде на промислову переробку, копчення і консервацію.
Вітаміни, амінокислоти омега-3, жирні кислоти, мікро- і макроелементи, що містяться в тунці, роблять м'ясо цієї риби без малого цілющим, корисним для вікових груп споживачів. Завдяки високому відсотку білка тунець може легко заповнити добову потребу людини за білковим показником. Крім того, вчені довели позитивний ефект від регулярного вживання тунця на тканини мозку і нервової системи, серцево-судинної системи, очей.
- Ціна: 600 ₴/кг