Осетрова ікра - смачний морепродукт високої якості для всієї родини. Виготовляється традиційним способом забою риби. Головна відмінність полягає в тому, що продукт не піддається пастеризації. Це дає змогу зберегти корисні властивості та справжній смак риби. Вживання ікри в раціоні знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань. Вона містить велику кількість корисних мікроелементів.
Особливості чорної ікри осетра
Продукт має високу енергетичну цінність. Чорна осетрова ікра досить поживна і підходить для тих, хто любить ситні сніданки. Її вживають як самостійний продукт або використовують для приготування різноманітних закусок. Переваги ікри осетра:
- насичений морський смак і аромат;
- випускається в скляному пакуванні, яке забезпечує збереження корисних властивостей продукту;
- у складі відсутні барвники та підсилювачі смаку.
Чорна ікра осетра, вишуканий і корисний делікатес, продається в 50-грамовій тарі.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Види ікри | Чорна ікра |
Ґатунок | Вищий |
Класифікація | Зерниста |
Види чорної ікри | Осетрова ікра |
Фасовка | Баночна |
Вага | 0.05 кг |
Термін придатності | 8 міс |
Склад | ікра |
- Ціна: 1 450 ₴