Суха, велика, малосольна та приємна на смак — це червона ікра кети. Товар вищого сорту імпортують насамперед із Росії, а також зі США. Червона ікра має цінні корисні властивості для організму та делікатний смак під час вживання. Щільні зерна ніжного оранжевого кольору з легким червоним підтоном і ледь уловним ароматом стануть прикрасою будь-якого столу.
Переваги червоної ікри кети
Багатий склад червоної ікри дарує насичення й наповнює організм корисними елементами: кальцієм, калієм, цинком і омегою-3. Внаслідок регулярного вживання:
-
стає кращим вигляд волосся й нігтів;
-
підвищується імунітет і гемоглобін;
-
стабілізується загальний стан організму;
-
покращується мозкова діяльність.
Для регулярного вживання великої родини та знаменної події рекомендується купувати кілограмове паковання. Може вживатися як окрема закуска або як інгредієнт для приготування канапе.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Є icicle Seafoods |
| Країна виробник | США |
| Види ікри | Червона ікра |
| Ґатунок | Вищий |
| Класифікація | Зерниста |
| Види червоної ікри | Кетова ікра |
| Фасовка | Баночна |
| Упаковка | Пластикова банка |
| Вага | 1 кг |
| Термін придатності | 12 міс |
| Склад | ікра сіль |
- Ціна: 5 200 ₴/кг


