Суха, велика, малосольна та приємна на смак — це червона ікра кети. Товар вищого сорту імпортують насамперед із Росії, а також зі США. Червона ікра має цінні корисні властивості для організму та делікатний смак під час вживання. Щільні зерна ніжного оранжевого кольору з легким червоним підтоном і ледь уловним ароматом стануть прикрасою будь-якого столу.
Переваги червоної ікри кети
Багатий склад червоної ікри дарує насичення й наповнює організм корисними елементами: кальцієм, калієм, цинком і омегою-3. Внаслідок регулярного вживання:
-
стає кращим вигляд волосся й нігтів;
-
підвищується імунітет і гемоглобін;
-
стабілізується загальний стан організму;
-
покращується мозкова діяльність.
Для регулярного вживання великої родини та знаменної події рекомендується купувати кілограмове паковання. Може вживатися як окрема закуска або як інгредієнт для приготування канапе.
Основні | |
---|---|
Виробник | Є icicle Seafoods |
Країна виробник | США |
Види ікри | Червона ікра |
Ґатунок | Вищий |
Класифікація | Зерниста |
Види червоної ікри | Кетова ікра |
Фасовка | Баночна |
Упаковка | Пластикова банка |
Вага | 1 кг |
Термін придатності | 12 міс |
Склад | ікра сіль |
- Ціна: 5 200 ₴/кг